HOE WERKT HET

Wanneer je hebt ingeschreven kan gelijk inloggen in het systeem van unibet. Naar het storten van je eerste bedrag kan je gelijk gaan wedden op Nederlandse en Buitenlandse wedstrijden. Je moet wel goed opletten bij het eerste storting van het geld krijg je 100% welkomst Bonus. Je kan minimaal 15 en maximaal 50 euro bonus krijgen. Dus als je 15 euro stort krijg je 30 euro op je account en bij 50 euro storten krijg je 100 euro op je account. onder de 15 euro krijg je geen bonus.

Om van het bonus te profiteren keer terug naar de hoofdpagina en klik op het 'registreren' en verwelkom je met de bonus van unibet

 

REGISTRATIE
Inschrijven. Hier verzamelt Unibet je persoonlijke gegevens. Vul alle velden juist in en klik op 'Registreren'. Je bent nu klant van Unibet!
Storten. Kies een stortingsmethode, geef je gegevens op en stort het eerste bedrag op je Unibet-rekening. Eventueel kun je ook wachten en de stortingsgegevens later opgeven.
Spelen. Als je geld gestort hebt, wordt je gestorte bedrag verdubbeld tot maximaal 50 euro.
 
Tijdens de registratie moet je met een aantal dingen rekening houden:
 
- Je kunt op Unibet maar 1 rekening aanmaken.
- Als je problemen hebt met de registratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de Nederlandse klantendienst van Unibet.
MIJN REKENING
Het vak 'Mijn Rekening` rechtsboven op alle pagina's van de Unibet-site is je persoonlijke commandocentrum. Zodra je bent ingelogd, volgt 'Mijn Rekening` je over de hele site.
 
Details: Klik hier om je persoonlijke rekening details te controleren of te wijzigen. Je kan hier ook de inzetlimiet voor je rekening instellen.
Saldo: Het totale saldo van je Unibet-rekening wordt hier weergegeven.
Storten: Klik Storten om naar de pagina te gaan waar je geld kunt storten op je Unibet-rekening.

Wedgeschiedenis: Wedgeschiedenis neemt je naar de pagina waar je al je weddenschappen kunt nakijken.

 

 

WEDDENSCHAPPEN PLAATSEN
Op Unibet kun je snel en eenvoudig weddenschappen sluiten.
Een weddenschap sluiten: Klik op één van de noteringen in de lijst met evenementen/noteringen. De lijst vind je op de linkerkant van de website. Daar kun je de landen en competities kiezen. De weddenschap verschijnt op een wedcoupon, met evenementgegevens, de notering en een veld waarin je de inzet invoert.
Meer weddenschappen toevoegen: Blijf op evenementen klikken in de lijst met noteringen. Deze worden automatisch toegevoegd aan de wedcoupon.
Weddenschappen verwijderen: Klik op de prullenbak naast het inzetveld.
Combinaties: De verschillende combinatieweddenschappen die je met je enkelvoudige weddenschappen kunt vormen, verschijnen automatisch onder de enkelvoudige evenementen die je hebt gekozen.
Bankers en Includes: Klik hier om je Bankers te selecteren (gebeurtenissen waarvan je zeker weet dat deze zullen plaatsvinden en die je in elke combinatie wilt opnemen). Hier kies je tevens de Includes (gebeurtenissen die je aan aparte combinaties wilt toevoegen).